The ugly duchess /

Bibliographic Details
Main Author: Feuchtwanger, Lion, 1884-1958
Other Authors: Muir, Willa, 1890-1970, Muir, Edwin, 1887-1959
Format: Book
Language:English
Published: New York : Viking, 1928.
Subjects:
LEADER 01028cam a2200313 4500
001 in00000344507
005 20161214142405.0
008 740107s1928 nyu 00011 eng
010 |a  28001190  
035 |a (OCoLC)00771122 
035 |9 ABM0631AM 
040 |c OUN  |d TXA  |d UtOrBLW 
041 1 |a ENG  |a GER 
049 |a TXAM  |c [1534543] 
050 0 0 |a PZ3.F433  |b Ug2 
050 4 |a PT2611.E85  |b H33 1928 
090 |a PT2611.E85  |b U35 1928 
100 1 |a Feuchtwanger, Lion,  |d 1884-1958. 
245 1 4 |a The ugly duchess /  |c by Lion Feuchtwanger, translated by Willa and Edwin Muir. 
264 1 |a New York :  |b Viking,  |c 1928. 
300 |a 335 pages ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
600 0 0 |a Maultasch, Margarete,  |c Gräfin von Tirol,  |d 1318-1369  |x Fiction. 
700 1 |a Muir, Willa,  |d 1890-1970. 
700 1 |a Muir, Edwin,  |d 1887-1959. 
999 |a MARS 
999 f f |s a5e93dd4-ddc8-3304-8438-5ad6cbd7cc43  |i 3c0e1e85-838d-3a8a-8e36-0c3d9dfe1434  |t 0 
952 f f |a Texas A&M University  |b College Station  |c Sterling C. Evans Library  |d Evans: Library Stacks  |t 0  |e PT2611.E85 U35 1928  |h Library of Congress classification  |i unmediated -- volume  |m A14804226825 
998 f f |a PT2611.E85 U35 1928  |t 0  |l Evans: Library Stacks